Każdy rodzaj eventu: konferencja, wydarzenie promocyjne czy piknik firmowy jest przez kogoś organizowany, ktoś inny dostarcza atrakcje, środki techniczne oraz udostępnia miejsce. Nie sposób obejść się bez sprawdzonych podwykonawców, wie o tym każdy organizator. Z kolei podwykonawcy wiedzą doskonale, że jeżeli chcą poszerzyć krąg swoich odbiorców muszą nawiązać współpracę z organizatorami.
Jak zgrać te elementy w jedną profesjonalną całość, jak sprawić by współpraca pomiędzy nimi opierała się na transparentnych zasadach, była powtarzalna i bezkonfliktowa?
Spróbujemy odpowiedzieć na te pytania w trakcie spotkania z cyklu „O eventach przy kawie”, organizowanego przez Serwis branżowy EventMapa.pl w dniu 23.06.2010 w Restauracji KOM w Warszawie.
Na spotkanie zapraszamy przedstawicieli firm zajmujących się organizacją eventów oraz tych, którzy dostarczają usług na rzecz wydarzeń. Zapraszamy wszystkich, których wiedza i doświadczenie wniesie wkład merytoryczny w dyskusję o relacjach między organizatorami a podwykonawcami.
Wstęp na spotkanie jest bezpłatny po uprzednim potwierdzeniu przybycia: eventmapa@eventmapa.pl. Liczba miejsc ograniczona. Wraz ze zgłoszeniem zachęcamy do przesyłania pytań do naszego gościa oraz sygnalizowania tematów, których Waszym zdaniem nie może zabraknąć.
Program spotkania:
Godz. 17:30 Rejestracja i networking przy Lamborghini
Godz. 18:00 Powitanie i wprowadzenie w ideę spotkań „O eventach przy kawie”
Godz. 18:20 Przetargi, zapytania ofertowe, „czarna lista”– jak zabezpieczyć się przed nierzetelnym partnerem biznesowym (wyjdziemy tu nieco poza główny temat spotkania i omówimy kwestie udziału w przetargach czy zapytaniach ofertowych)
Prelegent: Rafał Pytlak, kancelaria Pytlak & Tymendorf
Godz.19:00 Przerwa kawowa
Godz. 19:10 Zasady współpracy Organizatorów i Podwykonawców eventów – dyskusja.
Prowadzenie: Monika Tymińska i Magda Jabłońska (MA House)
Godz. 21:00 Networking przy Lamborghini oraz loteria wizytówkowa z atrakcyjną nagrodą
Godz. 22:00 Zakończenie
***
EventMapa.pl jest wortalem internetowym Zleceniodawców i Organizatorów imprez biznesowych, eventów, szkoleń, konferencji i kongresów oraz innych wydarzeń z zakresu turystyki biznesowej i przemysłu spotkań (meetings industry). Zawiera sprawdzone informacje o wydarzeniach, atrakcjach i destynacjach biznesowych.
Restauracja KOM mieszcząca się w historycznym budynku w centrum, zainspirowana stylem dekadencji z początków dwudziestego wieku, jest miejscem szykownym i eleganckim, idealnym na obiad w interesach lub kolację ukochaną osobą. Wnętrze pełne jest urokliwych przedmiotów: od zaprojektowanych specjalnie dla potrzeb restauracji mebli po unikatowe drobiazgi związane z historią i kulturą. Karta dań i win jest kolejnym miłym zaskoczeniem: dominuje tu kuchnia fusion z inspiracjami kolonialnymi, a towarzyszy jej wybór ponad 180 gatunków i roczników win z całego świata. Dla koneserów przygotowano tutaj najlepsze poobiednie whisky i cygara. Restauracja oferuje dogodne możliwości cateringu na konferencje i przyjęcia firmowe.
Kawa Tonino Lamborghini to kwintesencja włoskiego espresso. Włoska tradycja doboru kompozycji ziaren kawy zapewnia niezapomniane doznania smakowe podczas degustacji. W ofercie kawy Tonino Lamborghini każdy znajdzie coś dla siebie do przygotowania doskonałego napoju kawowego.
Szczegółowych informacji udziela:
Iga Piaszczyńska
Project & Marketing Manager
E: iga@eventmapa.pl
T: 510 548 174
Każdy rodzaj eventu: konferencja, wydarzenie promocyjne czy piknik firmowy jest przez kogoś organizowany, ktoś inny dostarcza atrakcje, środki techniczne oraz udostępnia miejsce. Nie sposób obejść się bez sprawdzonych podwykonawców, wie o tym każdy organizator. Z kolei podwykonawcy wiedzą doskonale, że jeżeli chcą poszerzyć krąg swoich odbiorców muszą nawiązać współpracę z organizatorami.
Jak zgrać te elementy w jedną profesjonalną całość, jak sprawić by współpraca pomiędzy nimi opierała się na transparentnych zasadach, była powtarzalna i bezkonfliktowa?
Spróbujemy odpowiedzieć na te pytania w trakcie spotkania z cyklu „O eventach przy kawie”, organizowanego przez Serwis branżowy EventMapa.pl w dniu 23.06.2010 w Restauracji KOM w Warszawie.
Na spotkanie zapraszamy przedstawicieli firm zajmujących się organizacją eventów oraz tych, którzy dostarczają usług na rzecz wydarzeń. Zapraszamy wszystkich, których wiedza i doświadczenie wniesie wkład merytoryczny w dyskusję o relacjach między organizatorami a podwykonawcami.
Wstęp na spotkanie jest bezpłatny po uprzednim potwierdzeniu przybycia: eventmapa@eventmapa.pl. Liczba miejsc ograniczona. Wraz ze zgłoszeniem zachęcamy do przesyłania pytań do naszego gościa oraz sygnalizowania tematów, których Waszym zdaniem nie może zabraknąć.
Program spotkania:
Godz. 17:30 Rejestracja i networking przy Lamborghini
Godz. 18:00 Powitanie i wprowadzenie w ideę spotkań „O eventach
-
-
przy kawie”
-
Godz. 18:20 Przetargi, zapytania ofertowe, „czarna lista”– jak
-
-
zabezpieczyć się przed nierzetelnym partnerem biznesowym (wyjdziemy tu nieco poza główny temat spotkania i omówimy kwestie udziału w przetargach czy zapytaniach ofertowych)
-
-
-
Prelegent:
-
-
-
Rafał Pytlak, kancelaria Pytlak & Tymendorf
-
Godz.19:00 Przerwa kawowa
Godz. 19:10 Zasady współpracy Organizatorów i Podwykonawców
-
-
eventów – dyskusja.
-
-
-
Prowadzenie:
-
-
-
Monika Tymińska i Magda Jabłońska (MA House)
-
Godz. 21:00 Networking przy Lamborghini oraz loteria
-
-
wizytówkowa z atrakcyjną nagrodą
-
Godz. 22:00 Zakończenie
***
EventMapa.pl jest wortalem internetowym Zleceniodawców i Organizatorów imprez biznesowych, eventów, szkoleń, konferencji i kongresów oraz innych wydarzeń z zakresu turystyki biznesowej i przemysłu spotkań (meetings industry). Zawiera sprawdzone informacje o wydarzeniach, atrakcjach i destynacjach biznesowych.
Restauracja KOM mieszcząca się w historycznym budynku w centrum, zainspirowana stylem dekadencji z początków dwudziestego wieku, jest miejscem szykownym i eleganckim, idealnym na obiad w interesach lub kolację ukochaną osobą. Wnętrze pełne jest urokliwych przedmiotów: od zaprojektowanych specjalnie dla potrzeb restauracji mebli po unikatowe drobiazgi związane z historią i kulturą. Karta dań i win jest kolejnym miłym zaskoczeniem: dominuje tu kuchnia fusion z inspiracjami kolonialnymi, a towarzyszy jej wybór ponad 180 gatunków i roczników win z całego świata. Dla koneserów przygotowano tutaj najlepsze poobiednie whisky i cygara. Restauracja oferuje dogodne możliwości cateringu na konferencje i przyjęcia firmowe.
Kawa Tonino Lamborghini to kwintesencja włoskiego espresso. Włoska tradycja doboru kompozycji ziaren kawy zapewnia niezapomniane doznania smakowe podczas degustacji. W ofercie kawy Tonino Lamborghini każdy znajdzie coś dla siebie do przygotowania doskonałego napoju kawowego.
Szczegółowych informacji udziela:
Iga Piaszczyńska
Project & Marketing Manager
T: 510 548 174